Alle wedstrijden en trainingen t/m 6 april afgelast

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden en trainingen in ieder geval t/m 6 april afgelast.

Als gevolg van de maatregelen die wereldwijd worden getroffen om het COVID-19 virus (corona) in te dammen, is door de Nevobo (de Nederlandse volleybalbond) besloten alle wedstrijden tot en met 6 april 2020 af te lassen. Dit geldt uiteraard ook voor de wedstrijden van onze Simokos teams.

Tevens heeft de Nevobo geadviseerd om trainingen en bijeenkomsten te annuleren, het bestuur volgt dit advies en daarom zijn ook de trainingen in ieder geval tot 6 april 2020 afgelast.

Natuurlijk is het heel jammer en vervelend dat de wedstrijden en trainingen niet door kunnen gaan, maar in het licht van de huidige wereldwijde situatie, steunen we als bestuur de beslissing van de Nevobo. Vooralsnog gelden de maatregelen tot en met 6 april 2020. Maar uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen mocht er iets veranderen (ten goede of ten kwade).

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van Simokos,