De Nieuwe Generatie

Wie zijn De Nieuwe Generatie?

Santhosh, Lizanne, Wessel, Ferdy en Yacintha; de ‘bestuurs’leden van ‘De Nieuwe Generatie’! Met als doel de clubliefde van jeugd van Simokos te laten groeien (en ze hierdoor als vrijwilliger binnen de club actief te krijgen om zo de toekomst van Simokos te waarborgen) organiseert De Nieuwe Generatie verschillende activiteiten. Het SportGala van 2016, hun eerste verrichting, was een groot succes en zal men zich zeker nog lang heugen!

‘We zien nu dat veel jeugdleden meteen actief worden binnen de club. Ze worden hulptrainer, halen hun VT2 en zijn bereid bij activiteiten te helpen. Wij zijn allemaal kinderen van de club, daarom willen we ons inzetten voor de toekomst van Simokos. Ook al gaan we ooit ergens anders spelen, de band die wij met Simokos hebben blijft…. Over twintig jaar zitten onze kinderen in de Nieuwe Generatie, wij zullen onze clubliefde op hun overbrengen.’

We bestaan nu aantal jaar en zullen hopelijk nog een tijdje binnen de club actief zijn. We hebben onderhand ook ons eerste volleybal kamp georganiseerd: 40 kinderen bij de eerste keer is natuurlijk een groot succes! Zolang de NG bestaat zal dit een jaarlijks evenement worden in ons programma. Ook het succesvolle Nachttoernooi zal weer terugkomen, uiteraard met bijpassend thema voor elk seizoen. Deze twee activiteiten zijn onze vaste doelen in de aankomende seizoenen.
In overleg met het bestuur en andere commissies zullen wij eventueel ook nog een andere activiteit organiseren. Dit kan zijn een eindfeest, een quiz, CMV middag, clinics, ga zo maar door. Dit doen we natuurlijk met de club en haar leden want alle hulp is altijd welkom!

De NG is vrijblijvend en vrijwillig. Mocht je ons team willen komen versterken, aanmelden kan altijd via de.nieuwe.generatie@hotmail.com
We willen liefde voor de club, een sterkere band met elkaar en natuurlijk voor elkaar.
“Zonder het verleden geen heden dus laten we goed voor onze toekomst zorgen!”