Eerste toernooi voor Simokos 4 in de CMV-4 poule

Vandaag gingen de meiden van CMV-4 Simokos 4 naar de Flint voor het eerste toernooi van het seizoen. Ze hadden er zin in! Het team bestaat uit: Danique, Helena, Norah, Rowena, Roza en Zoë. De vaste mascotte Siem  mocht natuurlijk ook weer mee. Als coach stond vandaag volleybalvader Remko langs de lijn.
De eerste 2 wedstrijden gingen hartstikke lekker: mooie services en lange rally’s. Bij ieder punt juichten de meiden alsof ze al landskampioen waren. De laatste wedstrijd was wat pittiger en die werd helaas verloren.

Na afloop smaakten de beertjes van Siem prima,  terwijl er werd gewacht op de uitslag. Simokos 4 was 5e geworden van de 6. De meiden hebben nu al zin in het volgende toernooi om te laten zien dat ze nog meer in huis hebben! Maar eerst is er morgen de clinic van NeVoBo!