Help wanted!

Simokos is een vereniging die gaat en staat met de hulp van vrijwilligers en leden! Er zijn velen die menig taak op zich hebben genomen waar wij ontzettend dankbaar voor zijn, maar om het voor iedereen leuk te houden zijn er enkele taken die het liefst afgegeven worden, uiteindelijk met name in het belang van de club!

*Oproep* aan alle vrijwilligers, oud-leden, leden en familie.
25 januari en 1 februari wordt er in de Flint weer ons jaarlijkse scholenvolleybal gehouden.

Na al het succes van de afgelopen jaren mag ook dit jaar onze loterij met een mooie prijzentafel niet ontbreken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door hulp van jullie!

Heeft u thuis nog spullen die niet meer gebruikt worden of straks uit het kerstpakket waar niks mee gedaan wordt? Gooi het niet weg want wij zijn hier erg blij mee en kunnen dit goed gebruiken!

Heeft u wat gevonden? Dit kan gebracht worden bij Mariet of Rianne of stuur een berichtje naar merel1991@outlook.com.

Alvast bedankt!

Stratentoernooi organisator (8 en 15 mei) – Wie wilt dit organiseren? Opgave kan via het inventarisatieformulier van de teambespreking.

Collectanten Fonds Gehandicaptensport (29 maart t/m 4 april 2020) – Opgave collectanten via het inventarisatieformulier van de teambespreking. Avond is naar keuze en zoveel mogelijk in eigen straat/wijk.

Hoofd opleidingen scheidsrechter:

– Het aansturen van de A-teams op de V6 te behalen.
– Inplannen van cursusdagen V6-jeugd.
– Aansturen V6 en V4 seniorenteams
– Inplannen cursus dagen V4 seniorenteams.
– Zoeken naar Verenigingsexperts om scheidsrechters op te leiden
– Tijd: gemiddeld 30 minuten per maand

Ben jij de regelneef of -nicht die wij goed kunnen gebruiken? Meld je dan aan bij sr@simokos.nl

Senioren Commissie
De Senioren Commissie behartigt de belangen van de senioren en recreanten. Hieronder vallen onder andere de aanstelling van en contacten met trainers en coaches, de teamindeling en de voortgang daarvan, de organisatie van oefenwedstrijden en toernooien, de inhuur van sportaccommodaties, de indeling van het wedstrijdprogramma, de stimulering van trainers- en scheidrechtersopleidingen en diverse overlegmomenten.

Geïnteresseerd om ook een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via sc@simokos.nl

Levering scheidsrechters

Alle Nevobo competitie spelende leden dienen licentie V6 te hebben/behalen.
Op Volleybalmasterz.nl kan je oefenen en de spelregels in begrijpelijke taal bestuderen (inloggen kan met relatiecode van de spelerspas).

–  Alle Nevobo-teams dienen minimaal 2 scheidsrechters met licentie V4 te hebben/verkrijgen. Licentie V4 verschaft toegang tot fluiten in 2e en 1e klasse.
– Voor het volgen van de vaardigheidstraining (één avond) en het behalen van licentie V4 dien je in het bezit te zijn van licentie V6.
Opgave vaardigheidstraining (licentie V4) via het inventarisatieformulier van de teambespreking.

– Recreanten die bij jeugd-ABC wedstrijden op zaterdag willen fluiten, worden bij de Nevobo aangemeld.
Opgave recreanten voor het fluiten van Nevobo-wedstrijden (licentie V6) via het inventarisatieformulier van de teambespreking.

Meer weten, is begrijpen, zekerheid en plezier!

Vertegenwoordiger Sponsoren
– Je bent hier voor de sponsoren en niet per definitie voor de club.
– Je hoeft niet perse nieuwe sponsoren te benaderen maar je gaat zorgen dat de huidige blijven en “gelukkig” zijn bij de club.
– Je probeert sponsoren uit te nodigen voor diverse evenementen of wedstrijden
– Je maakt één keer in de maand een klein artikel voor de “sponsor van de Maand”.
– Tijd: gemiddeld 60 minuten per maand

Wil jij helpen om de sponsoren een warm hart toe de dragen en er voor hen te zijn, meld je dan snel aan via pr@simokos.nl

Hoofd invalbeleid en tevens luisterend oor:
– Iemand die het invalbeleid wilt bepalen (met overleg) bij de jeugd
– Zorgen dat niet steeds dezelfde overal invalt, én zorgen dat de juiste persoon invalt
– Luisteren naar positieve en negatieve geluiden van de jeugdspelers
– Iemand die tijd heeft en maakt om zo nu en dan te kijken bij verschillende wedstrijden en te praten met trainers/coaches/spelers
– Tijd: gemiddeld 60 minuten per maand
Ben jij die topper die wij zoeken, neem dan contact op via jc@simokos.nl.