Informatie 2021-2022

De wedstrijden worden allemaal ingepland door de NeVoBo. Eindeljk mogen we weer een balletje slaan om de punten.
Wie gaat waar eindigen? Wie strijdt er mee op de kampioenschappen? Wie geeft alles wat ze hebben om uit de degradatie te blijven? Wanneer eindigt de competitie? Kunnen we die dit jaar helemaal uitspelen?

Onwijs veel vragen waar we nu nog geen antwoord op hebben maar hopelijk snel wel. Sommige trainers zijn alweer begonnen met hun jaar planning, sommige genieten nog even van de vakantie en weer andere zijn nog aan het bijkomen van de afgelopen tijd. Maar welke trainer je ook spreekt, ze hebben er allemaal zin in!!! Dat is maar goed ook want na zo’n lange tijd bijna geen normale wedstrijd gespeel te hebben gaan we de strijd aan met passie en power om zoveel mogelijk punten te scoren.

Teamindeling Jeugd ABC

Trainingsindeling CMV