Open dag gezamenlijke volleybalscholen

In het kader van de samenwerking met de West Friese volleybalverenigingen hebben Volleybalschool Enkhuizen en Volleybalschool West-Friesland de handen in één geslagen en houden zij op 20 september 2020 gezamenlijk een open dag in Sporthal De Drecht.

Het doel van de Volleybalschool is om zowel CMV- als ABC jeugd, naast de eigen teamtrainingen, de mogelijkheid te geven om zich te verbeteren door middel van extra trainingen.

Er vindt geen selectie plats. iedereen die zichzelf wil verbeteren, is van harte welkom. Op  open dag kan je kennismaken met de trainers en zij met jullie. Tevens kunnen zij op basis van deze open dag een advies geven in welke groep je het beste zou passen.

De trainingen vinden plaats op 15 zondagen. Voor de ABC jeugd van 10.00 – 13.00 uur in Sporthal De Drecht en voor CMV van 10.00 -12.00 in Hoorn (onder voorbehoud van het aantal opgaven)/

Om de trainingen nog aantrekkelijker te maken, worden de trainingen voor de ABC-jeugd anders ingedeeld. De 15 trainingen worden opgesplitst in 5 verschillende blokken (masterclasses) van elk 3 opeenvolgende trainingen.  Elk blok staat een ander volleybaltechniek centraal. Voor elk blok trainingen wordt een speler van een topteam als gasttrainer uitgenodigd om de jeugdspelers extra volleybalkennis en techniek bij te brengen.

De kosten zijn € 150,00 voor 15 trainingen van 3 uur voor de ABC-jeugd en €125,00 voor 15 trainingen van 2 uur voor de CMV-jeugd. inclusief shirt.

Enthousiast geworden? Geef je op vóór 13 september of mail voor meer informatie naar volleybalschool@vvmadjoe.nl of contact@volleybalschool-westfriesland.nl.

Vermeld hierbij je naam, je leeftijd, welk niveau en bij welke vereniging je speelt en je shirtmaat.

Het is ook mogelijk om je op te geven voor de masterclasses. De kosten van een blok van 3 trainingen zijn € 40,00. Meer informatie ontvang je na opgave.