Digitaal Wedstrijd Formulier

Het Digitale Wedstrijd Formulier

Sinds kort maken we bij Simokos gebruik van het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) van de Nevobo. Dit is een online formulier waarmee volleybalwedstrijden live kunnen worden bijgehouden en uitslagen na de wedstrijd direct kunnen worden ingevuld.

• Voor wedstrijden in de 3e divisie en hoger moet voor ‘live bijhouden’ gekozen worden;
  • Voor wedstrijden in CMV-competities/toernooien moet voor ‘resultaat invoeren’ gekozen worden;
  • Voor alle andere wedstrijden kunnen beide opties gebruikt worden, maar bij Simokos wordt vooral ‘resultaat invoeren’ gebruikt.

Oefenen met het DWF

Om te kunnen oefenen met het DWF, heeft de Nevobo een demoversie van het DWF gemaakt. Na het inloggen, kunnen alle onderdelen van het DWF worden bekeken en gebruikt. Als je alle aspecten van het formulier wilt oefenen (ook het live bijhouden van een wedstrijd), kan je gebruik maken van het oefenscript; hierin wordt een imaginaire wedstrijd gespeeld, welke in het formulier moet worden bijgehouden.

Ook heeft de Nevobo een document met de meest gestelde vragen.

Verantwoordelijkheden

De thuisspelende vereniging is verantwoordelijk voor het correct invullen en versturen van het DWF. Als vereniging leggen we deze verantwoordelijkheid neer bij de teams. Binnen het team is er een verantwoordelijke aangesteld en deze is namens het team belast met het correct en volledig invullen en versturen. Het hele team blijft verantwoordelijk!

Links:
DWF – FAQ