Simokos 50 jaar

Om het 50-jarig bestaan van Volleybal Vereniging Simokos te vieren, passen we voor het 50e jaar de website aan in een feestelijke stijl, beginnend met het introduceren van de nieuwe website. Verder zullen er verschillende stukken online komen te staan om het 50-jarig bestaan te vieren. Zie hieronder, maar ook in het berichtenarchief onder de categorie ’50 jaar Simokos!’.

Met de Flint als thuisbasis is Simokos sinds 1973 een gevestigde naam binnen de regio, maar ook ver daarbuiten praten ze over ons. In het verleden behaalde resultaten gelden hier wel degelijk en overal waar we komen kennen ze onze club. Vertegenwoordigd als het “andere oranje” hebben we ons laten zien in verschillende divisies, hebben we behoorlijk wat kampioenschappen op onze naam staan en weet iedereen dat we een goede jeugdopleiding hebben.

50 jaar ervaring, iets waar we met zijn allen ontzettend trots op mogen zijn. We hebben wat meegemaakt met zijn allen. Mooie momenten, gouden jaren, feestjes tot diep in de kleine uurtjes. Helaas ook minder mooie momenten, denk bijvoorbeeld aan de jaren zonder voorzitter tussen 1982-1985, behoorlijk wat minuten stilte voor mensen die dit mijlpaal niet meer mochten mee maken en natuurlijk ook degradaties.

Dit jaar wordt ons jaar. Tijd voor een mooi jaar met mooie herinneringen. Een aantal jaar geleden hebben we de ontwikkeling van de “de Nieuwe Generatie ” mogen meemaken, en ook voor dit jaar hebben ze weer mooie plannen.

Zie de pagina Toernooien en activiteiten voor informatie over de activiteiten omtrent het 50-jarig bestaan, waaronder een heuse Simokos Pub Quiz.