Activiteiten Simokos 50 jaar!

Op zaterdag 2 maart om 19:30 organiseert de Nieuwe Generatie ‘De Pubquiz’. De quiz bestaat uit acht rondes met verschillende categorieën, zoals algemene kennis, sport, geschiedenis en muziek. Er zijn uiteraard weer leuke prijzen te winnen. Geef je op samen met je team en ga de uitdaging aan! Weten jullie alles te beantwoorden?

Locatie: Sportcafé de Flint
Prijs: 20,- euro per team van 4-6 personen
5,- euro per persoon voor individuele opgave
Opgeven bij de.nieuwe.generatie@hotmail.com

No photo description available.

Eindelijk is het zover!
Op zaterdag 11 mei 2019 vieren wij het 50 jarig jubileum van onze volleybalvereniging. Alle (oud)leden, (oud)trainers en coaches, (oud)bestuursleden, trouwe supporters en andere betrokkenen zijn vanaf 20:30 welkom in Café de Paus. Voor slechts €20,- (€25,- voor niet-leden) kan de portemonnee thuisgelaten worden en vieren wij onder het genot van drankjes (bier, wijn, jillz en fris inclusief), hapjes, muziek van de band en uiteraard een hoop gezelligheid dit bijzondere volleybalseizoen. Denk alvast na over thema: ‘Orange of ‘69’ en bestel de kaartjes via de.nieuwe.generatie@hotmail.com, dit invulformulier  of de NG-app.
Tot 11 mei!