Simokos en de corona maatregelen

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Als gevolg van de op 13 oktober 2020 aangekondigde maatregelen, wordt de volleybalcompetitie helemaal stilgelegd. Dat geldt in ieder geval voor vier weken. De trainingen voor mensen van 18 jaar en ouder worden bij Simokos ook stilgelegd. De voorwaarden waaronder mag worden getraind (maximaal 4 mensen in het veld inclusief trainer en constant 1,5 meter afstand), zijn zo streng dat wij daarmee geen echte trainingen kunnen geven.

Voor de CMV en ABC jeugd geldt dat zij wel mogen trainen (voor zover de teamleden jonger dan 18 jaar zijn). Wel gaan de kleedkamers en douches dicht. Dat betekent dat iedereen die traint, in sportkleding naar de Flint komt. In de hal trek je je buitenschoenen uit en je loopt dan de bestaande looproute via de gang. Maar nu ga je door de EHBO ruimte (dus niet via de kleedkamers) de zaal in en trek je daar je binnenschoenen aan. Terug loop je dan direct vanuit de zaal de hal in (buitenschoenen n de hal aantrekken). Hou wel constant de 1,5 meter aan.

Het is allemaal heel vervelend, maar het kan niet anders. Laten we hopen dat we over 4 weken weer meer mogen trainen en wellicht weer wedstrijden kunnen spelen!

Met sportieve groet,

Rick Franke