Sponsor van december: Smaak van de Streek

Smaak van de Streek

‘Wij zijn bekend van onze producten die vooral door en voor de Streek is.  We staan voor eerlijkheid, kwaliteit en gastvrijheid. Samen met onze partners zorgen we voor de lekkerste ervaringen en leukste cadeautjes.  Uiteraard maken we ook producten zelf.

Tegenwoordig zitten we in een nieuw pand in winkelcentrum “het Streekhof” in Bovenkarspel. Niet alleen kunt u koffie, thee, chocolade en andere lekkernijen bij ons vinden, U kunt van heden ook terecht om even rustig te genieten van een heerlijk kopje koffie/thee en een heerlijke versnapering. Wij hebben nu een heerlijke ruime zithoek! Kom eens gezellig een bakkie doen!

Voor deze feestmaand hebben we weer een paar heerlijke acties. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke verwenplank vol met lekkers: stukjes brownie, cheese cake, petit fours, handgemaakte bonbons en andere huisgemaakte lekkernijen. Of wat dacht u van handgemaakte en prachtig gedecoreerde petit fours samen met een zakje Champagne Cassis thee? Serveer het als een feestelijke afternoon-tea of als dessert na het kerstdiner.

Natuurlijk zijn er nog meer heerlijke verwennerijen en leuke cadeaus.  Kom eens langs in de winkel voor inspiratie.”

 Smaak van de Streek is alom bekend. Daarom zijn wij als Simokos ook trots om deze sponsor in huis te hebben.  Al een aantal jaren zorgt Smaak van de Streek voor onze koffie en thee als we weer een vergadering hebben. Ook kunnen wij bij hun terecht voor leuke presentjes voor onze vrijwilligers of anderen die een bedankje verdienen.

Simokos bedankt Smaak van de Streek en hoopt op een jarenlange samenwerking!