Sponsoring

Door onze vereniging te sponsoren, ondersteunt u het voortbestaan van onze vereniging en helpt u onze teams. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Eén manier is door bijvoorbeeld sponsor van kleding te worden; uw logo staat dan op de shirts van onze spelers! Denk aan een advertentie in ons clubblad of uw banner op de website van Simokos.

Sponsoren is naast het ondersteunen het onze vereniging ook perfect manier om uw eigen bedrijf te promoten! U ontwikkelt positieve naamsbekendheid, legt en verbetert relaties met (potentiële klanten) en verbetert uw eigen imago door uw naam aan een geweldige en gezellige teamsport te binden.

Hier vindt u een overzicht van de sponsoren die u al zijn voor gegaan.

Naast het sponsoren en spelend lid worden van Simokos, is het ook mogelijk om ‘Vriend van Simokos’ te worden. Hiermee ondersteunt u het jeugdplan van Simokos.

Vrienden van Simokos