Speelkern

Speelkern West-Friesland

De competitie voor de jongste jeugd die Cool Moves Volley (CMV) spelen wordt georganiseerd door de Speelkern West-Friesland (in het kort Speelkern genoemd). De Speelkern is een samenwerking van volleybalverenigingen in West-Friesland. De competitie vindt plaats op zaterdagen en bestaat eigenlijk uit drie sub-competities. Een competitie voor de CMV niveaus 1 t/m 3 (afgekort CMV1-3), niveau 4 (CMV4) en niveau 6 (CMV6).

Klik op deze links voor meer informatie over CMV spelregels van de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) en de spelregels zoals we deze binnen de Speelkern hanteren (we wijken op enkele details af van de NeVoBo spelregels). Algemene informatie over en van de Speelkern West-Friesland, zoals wedstrijdschema’s en standen.

Programma 2021-2022
In de onderstaande schema staat vermeld welk niveau door en bij welke vereniging wordt georganiseerd. De wedstrijdschema’s worden per speel-niveau op de website van de Speelkern West-Friesland gepubliceerd. voor CMV6 wordt het wedstrijdschema per halve seizoen gepubliceerd en voor CMV1-2, CMV3 en CMV4 wordt het wedstrijdschema ongeveer een week voor aanvang van een speeldag gepubliceerd.