Koffievolleybal

Voor de geplande herstart van het koffievolleybal op 2-nov, van 09:00 tot 10:30 uur in De Flint, is reeds een trainer gevonden. Nu nog de aanmeldingen!  Opgave bij Harry Vet ham.vet@quicknet.nl / tel. 0228-514040.

Om te kunnen starten, dienen er minimaal 8 personen te zijn. O.l.v. een oud Simokos-lid wordt er in alle gezelligheid een relaxed partijtje volleybal gespeeld. Winst is van ondergeschikt belang, het plezier staat voorop.

Tussentijds is er een koffie/theestop en kans op een gezellig praatje. Het trainingsuur is opengesteld voor leden en niet leden.

Ben je geïnteresseerd en/of ken je (ook) andere belangstellenden? Meld je vóóraf aan bij Harry Vet ham.vet@quicknet.nl / 0228-514040.

Kijk ook op de website van Simokos www.simokos.nl voor andere volleybalmogelijkheden.