Volleybalvereniging SIMOKOS is opgericht op 9 mei 1969.

SIMOKOS staat voor:

Sportiviteit

Inzet

Mentaliteit

Oefening

Ons

Spel

Wie zijn wij

SIMOKOS is een volleybalvereniging uit Stede Broec met ruim 300 leden tussen de 6 en 81 jaar. Onze leden komen niet alleen uit Stede Broec, maar uit het gebied van Hoorn tot Enkhuizen.

Doelstelling van onze vereniging is om het product volleybal te bieden aan een zo breed mogelijk publiek, van competitief tot recreatief. Middels samenwerkingen met andere verenigingen in onze regio proberen we het niveau van het volleybal in West-Friesland zo mogelijk te verhogen.

Onze leden spelen competitie in 12 seniorenteams, 8 jeugdteams (12-18 jaar) en 15 CMV teams (6-11 jaar). Daarnaast hebben we een recreantenafdeling die bestaat uit 3 competitie spelende teams en uit 3 groepen die uitsluitend voor hun genoegen recreatief trainen.

Thuishonk

Ons thuishonk is Sporthal “De Flint”, Princenhof 6, 1611WS, te Bovenkarspel, waar op 3 velden kan worden gespeeld en getraind. Hier spelen onze teams hun thuiswedstrijden en worden regelmatig toernooien georganiseerd.