Versoepelingen voor onze sport!

Kleine versoepelingen weliswaar, maar we mogen weer wat meer! Voor onze spelers tot 27 jaar betekent dit dat we buiten weer in teamverband mogen trainen (geen competitie). Dit mocht al voor leden tot 18 jaar, maar de weersomstandigheden waren zodanig dat we daar de afgelopen maanden geen gebruik van hebben kunnen maken. Maar met de huidige versoepeling lijkt ook het mooiere weer er weer aan te komen. Van de Zouaven mogen we weer hun veld gebruiken, dus we hebben weer wat ruimte om te beginnen met trainen voor een deel van onze leden.

Op dit moment wordt binnen de jeugdteams en onder de jongere senioren/recreanten gepolst wie er buiten willen trainen en op welke dagen/tijdstippen. Er zal dan een schema worden opgesteld, en hopelijk kunnen we dan op korte termijn weer wat teams laten starten. Natuurlijk zal het weer de komende tijd nog wel af en toe roet in het eten gaan gooien, maar we hopen natuurlijk dat jullie met veel plezier en zo vaak mogelijk van het veld bij de Zouaven gebruik kunnen maken!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van Simokos,