Wat wil jij voor de club? Stem!

De kinderen van CMV en C-jeugd werden begin september gevraagd om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Met veel enthousiasme gingen de kinderen op pad en vroegen zij familie, buren, vrienden om loten te kopen. Ook aan de jeugdleden A en B, en senioren werden de boekjes verstrekt. Het resultaat mag er wezen! Maar nu, wat gaan we doen met de opbrengst?

Gezamenlijk was het weer een fantastisch resultaat. De totale opbrengst is € 2.760,10! Op de nieuwjaarsreceptie kreeg het team MB2 een tegoedbon van Sportcafe De Flint, omdat zij als team de  meeste loten had verkocht en op woensdagmiddag kregen  Tom, Anouck, Ceylan, Milou en Amy een cadeaubon, want zij hadden ieder meer dan 35 loten verkocht. Ook willen we Rita bedanken voor haar inzet, zij heeft dit jaar de verwerking van de verkochte loten overgenomen van Karina.

We hebben weer een heel leuk bedrag opgehaald met de grote club actie. Natuurlijk willen we samen met jullie weer gaan beslissen wat we met dit leuke centje kunnen doen. We hebben een aantal suggesties bedacht maar misschien heb jij zelf er ook nog eentje! Deze kan je gemakkelijk toevoegen aan de antwoorden. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Klik hier voor de poll.